Star International Med Laxasalm 100tbl Star Intenational

Star International Med Laxasalm 100tbl Star Intenational

Star International Med Laxasalm 100tbl Star Intenational

39,45 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Star International Med Laxasalm 100tbl Star Intenational

39,45 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biosimttera.ro
Descrierea produsului
LAXASALM este un supliment alimentar ayurvedic natural care contribuie la menținerea unui tranzit intestinal normal ajutâ nd la diminuarea disconfortului abdominal asociat constipației. Peristaltismul intestinal normal asigură restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor și eliminarea din colon a gazelor și toxinelor provenite dintr-o digestie deficitară susținâ nd astfel procesul natural de detoxifiere. Contribuie la menținerea echilibrului florei bacteriene intestinale care are un rol esențial î n procesul de digestie și î n imunitatea organismului. Funcționarea normală a sistemului digestiv este un factor important î n menținerea vitalității și sănătății î ntregului organism. LAXASALM contribuie la:
 • menținerea unui tranzit intestinal normal
 • diminuarea disconfortului abdominal asociat constipației
 • normalizarea peristaltismului intestinal normal
 • restabilirea frecvenței și consistenței scaunelor și eliminarea din colon a gazelor și toxinelor provenite dintr-o digestie deficitară susținâ nd astfel procesul natural de detoxifiere
 • menținerea echilibrului florei bacteriene intestinale care are un rol esențial î n procesul de digestie și î n imunitatea organismului
 • funcționarea normală a sistemului digestiv factor important î n menținerea vitalității și sănătații î ntregului organism.
 • Mod de utilizare și doza recomandată: Cop ii de peste 14 ani:   câ te 1-2 tablete pe zi. Adulți:   câ te 2-3 tablete pe zi. Se administrează de preferință seara la culcare timp de maxim 10 zile. Administrarea se poate relua după o pauză de 7-10 zile. Atenționări:   A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la î ndemâ na și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. A se păstra î n ambalajul original la temperatura camerei și a se feri de lumină și căldură. Suplimentele alimentare nu î nlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
  Ingrediente:
  • Terminalia chebula (Haritaki)   pulbere de fructe – 200mg
  • Cassia angustifolia (Senna) pulbere de frunze – 150mg
  • Pimpinella anisum (Anason) pulbere de fructe – 100mg
  • Acacia arabica (Guma acacia)   excipient – 50mg
  •  
  • Plante:
  •  
   • Terminalia chebula (Haritaki)   – Fructul conține taninuri hidrolizabile î n principal acid chebulinic și acid chebulagic. De asemenea conține cantități mici de acid galic acid elagic antrachinone (senozide) flavonoide (rutin luteolin quercetin) acizi grași (acid palmitic stearic oleic linoleic arahidonic behenic) acizi fenolici (acid cafeic acid ferulic acid vanilic). Este un laxativ natural care normalizează tranzitul intestinal și reduce balonarea și durerile abdominale asociate. Prin reglarea frecvenței scaunelor elimină toxinele existente î n colon datorită unei digestii deficitare. Fructul stimulează apetitul menține sănătatea sistemului hepatobiliar.
   • Cassia angustifolia (Senna)   – Frunzele conțin compuși antrachinonici (1.5-3% senozide A și B) fitoste­ roli taninuri ulei esențial săruri minerale mucilagii. Datorită compușilor antrachinonici frunzele de Cassia angustifolia stimulează peristaltismul intestinal fiind laxativ. Este benefică î n caz de constipație determinată de viață sedentară alimentație dezechilibrată administrarea de medicamente aport insuficient de lichide neglijarea procesului de defecație.
   • Pimpinella anisum (Ana­ son)   – Fructele conţin un ulei volatil care este re­ ­ prezentat de o cantitate mare de anetol dar şi ani­ saldehidă acid anisic eugenol. Pe lâ ngă uleiul volatil fructele de anason mai conţin cumarine tocoferol acizi polifenolcarboxilici. Seminţele au pâ nă la 6% ulei esenţial iar acesta conţine pâ nă la 90% anetol. Datorită conținutului de uleiuri volatile fructele au efect ușor laxativ spasmolitic și antibacterian. Anasonul menține echilibrul florei intestinale susține digestia calmează balonările și disconfortul abdominal asociat constipației.
   


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.