Rotta Natura Melatonina Retard 5mg 30cpr Rotta Natura

Rotta Natura Melatonina Retard 5mg 30cpr Rotta Natura

Rotta Natura Melatonina Retard 5mg 30cpr Rotta Natura

14,95 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Rotta Natura Melatonina Retard 5mg 30cpr Rotta Natura

14,95 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biosimttera.ro
Descrierea produsului
Melatonina hormon secretat de glanda pineală este produsă î n mod natural de organism odată cu scăderea î n intensitate a luminii naturale. Cantitatea secretată natural scade semnificativ cu î naintarea î n vâ rsta. Este o substanţă sigură fară efecte adverse notabile si care nu creează dependenţă. MELATONINA RETARD 5 mg.   de la Rotta Natura țintește nevoia de  reducere a numărului de treziri nocturne  prin efectul său prelungit pe timpul somnului. MELATONINA RETARD 5 mg.   este un produs inovativ cu o compoziție specială de tip RETARD :  tableta este concepută astfel î ncâ t absorbția să se facă lent progresiv î n primele 10-20 minute după administrare o tabletă asigură cantitatea suficientă de melatonină pentru a reduce timpul de adormire iar restul cantităţii se eliberează treptat î n următoarele 4 ore menţinâ nd un somn profund pe timpul nopţii.
 • Dupa 1 oră absorbție: nu mai puțin de 40%
 • Dupa 4 ore absorbție: 70-90%
 • Dupa 8 ore absorbție: peste 95%
  * efectul benefic se obține î n condițiile consumului unei doze minime de 0 5 mg administrate î nainte de culcare î n prima zi de călătorie și î n următoarele câ teva zile după sosirea la destinație.
** efectul benefic se obține î n condițiile unui consum minim de 1 mg de melatonină î nainte de culcare. Compoziție Melatonină Retard 5 mg. agenţi de î ncărcare (Fosfat dicalcic Celuloză microcristalină) stabilizator (Hipromeloză) agent antiaglomerant (Stearat de Magneziu vegetal). Valori nutriționale de referință pentru doza zilnică recomandată de 1 tb:Substanța bioactivă: MelatoninăCantitate/ doză: 5 mg (%VNR*: **)

*VNR= Valori Nutrționale de Referință cf. Regulament 1169/2011
**Valorile Nutriționale de Referință nu au fost determinate. Recomandat
 • Persoanelo r care au dificultăți î n a adormi
 • Persoane lor cu probleme persistente de somn
 • Persoanelo r care datorită trezirilor involuntare frecvente dorm insuficient peste noapte
 • Pentru ameliorarea oboselii asociată cu schimbarea fusului orar (călătorii î n străinătate)

PRECAUȚII:A nu se administra decâ t seara după lăsarea intunericului.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se păstra la loc î ntunecos ferit de caldură.
A nu se lăsa la î ndemâ na şi la vederea copiilor mici.
Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu î nlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viaţă sănătos.
A se consuma de preferinţă î nainte de sfâ rșitul: vezi data inscripţionată pe ambalaj. AdministrareUn comprimat pe zi seara cu 10-20 de min. î nainte de culcare. ATENŢIONĂRI:
 • Produsu l este contraindicat persoanelor sub 18 ani femeilor gravide si celor care alăptează persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente.
 • Nu conduceti autovehicule si nu manipulați utilaje timp de 5 ore de la administrare.
 • Beneficii
  • Contribuie la atenuarea tulburărilor de somn*
  • Contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi**
  • Te ajută să rămâ i î n starea de somn pe tot parcursul nopții
  • Reduce numarul de treziri nocturne
  • Promovează un somn natural de bună calitateGalerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.