Medical District Vitamina D3 5000UI Swanson 250cps

Medical District Vitamina D3 5000UI Swanson 250cps

Medical District Vitamina D3 5000UI Swanson 250cps

88,50 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Medical District Vitamina D3 5000UI Swanson 250cps

88,50 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biosimttera.ro
Descrierea produsului
Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui 250 Caps SLA Scleroză Multiplă (î n plăci) Parkinson Antitumoral Sistem Imunitar Imunomodulator Osteoartrită 
Formula exclusivă Highest Potency Vitamina D3 5000 Ui contribuie la absorbția mai rapidă a nutrienților î n organism Un redutabil susținător al imunității Prezentare: 250   capsule gelatinoase  Producător:   Swanson Health Products SUA   Descriere: Ajută la menținerea oaselor puternice și sănătoase   Osteoporoză Implanturi Dentare Coxartroză tratamente antitumorale. Stabilizează și reface funcțiile nervilor și a neuronilor î n afecțiuni cum sunt Scleroza Multiplă SLA Parkinson etc (doze de la 10.000 UI pâ nă la 100.000 UI pe zi și  se recomandă asocierea cu Neuro Optimizatorul Fibro Esentiale ) . Acum te poți bucura de cea mai bună concentrație de Vitamina D3   sub formă activă - Colecalciferol.   Forma activă a vitaminei D3 are un rol î n activarea unui număr mare de procese biologice importante cum ar fi mobilizarea calciului și fosforului din țesutul osos stimularea formării și a depunerii î n oase a fosfatului de calciu absorbția calciului și fosforului din alimentație î n funcționarea glandelor tiroide și paratiroide funcționarea sistemului nervos și a celui imunitar.   Sistemul imunitar este o altă structură a organismului asupra căreia Vitamina D3 are efecte favorabile. Cercetările au arătat că aportul adecvat de vitamina D3 poate aduce beneficii î nsemnate sistemului imunitar. Unul dintre beneficii este de exemplu faptul că vitamina D3 participă la procesul de diviziune normală a celulelor și activarea celulelor de tip T. Este considerată de asemenea deosebit de utilă î n combaterea simptomelor osteoporozei. Pentru Osteoporoză se poate asocia cu Vitamina K2 MenaQ7 și cu Strontium Citrate 340mg   CLICK AICI!!! Per ansamblu vitamina D3:   Contribuie la absorbția de calciu și fosfor a oaselor   Sporește nivelul de calciu din sâ nge   Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar   Contribuie la sănătatea oaselor mușchilor și dinților ajutâ nd la dezvoltarea și menținerea metabolismului normal al calciului si al fosforului   Contribuie la funcționarea corespunzătoare a glandei tiroide și a sistemului nervos   Osteoporaza de șold col femural genunchi coloană umăr etc.   Implanturi dentare (fixarea implantului î n maxilar î n interval de 2-4 luni)  susține reface și protejează structura oaselor     Recuperare  articulară post-chirurgicală sau după traumatismele aparatului locomotor fracturi osoase care necesită tije de titan   Osteoartrită osteomalacie osteopenie rahitism artrită reumatoidă discopatii displazie cervicală nevralgii Menține integritatea structurală și funcțională a sistemului osteo-articular și densitatea osoasă Influențează pozitiv procesele celulare la nivel osteoarticular intestinal muscular nervos dermic imunitar Protector cardiovascular: ajută la reducerea riscului de infarct miocardic și la scăderea hipertensiunii arteriale cauzată de deficitul de vitamina D.
adjuvant antitumoral:
- stimulează diferențierea și reglează diviziunea celulară normală
- ajută la inhibarea angiogenezei  - activează celulele de tip T  
imunomodulator
stimulează refacerea țesuturilor și redă elasticitatea pielii
î mbunătățeste sensibilitatea receptorilor insulinici și echilibrează metabolismul glucidic
antiinflamator Asociat ca adjuvant in: hipocalcemie
osteoartrită osteoporoză osteomalacie fracturi osoase
diabet zaharat de tip I și II
tratează boli autoimune: Scleroza Multiplă SLA Parkinson
hipoparatiroidism și pseudohipoparatiroidism
afecțiuni ale pielii: vitiligo sclerodermie psoriazis keratoza actinica lupus vulgaris
hiperpigmentatie cutanată: melanina substanța care conferă pigmentatia cutanată acționează ca un blocant al ultravioletelor. Cu câ t cantitatea de melanină este mai mare cu atâ t sinteza vitaminei D la nivel cutanat este mai î ntâ rziată.
boli inflamatorii intestinale
obezitate - aceasta scade biodisponibiliatea vitaminei D î n organism fiind preponderent depozitată la nivelul țesutului adipos și mai greu eliberată de la acest nivel. Schema de Tratament pentru Scleroza Multiplă (î n placi) și Parkinson Vitamina D3 de 5.000 UI  câ te 2 capsule pe zi î n timpul micului dejun. Vitamina D3 se absoarbe mai bine î n organism câ nd este administrată î mpreună cu grăsimi alimentare de aceea este recomandată administrarea î n timpul micului dejun. Doza poate fi crescută î n funcție de răspunsul la tratament. K2 MenaQ7 Menaquinona  câ te 1 capsulă pe zi dimineața cu capsulele de Vitamina D3 Fibro Esential  câ te 1 capsulă pe zi dimineața cu 20-30 minute î nainte de micul dejun (poate apărea senzația de incălzire la nivelul pielii) Tratamentul determină ameliorări î ncă din primele zile de utilizare doar î n situații foarte grave sau vechi acestea apar uneori după 3 - 6 săptămâ ni.   Aduce î n parametrii normali rezultatele analizelor medicale după utilizarea î ntre 9 și 15 luni (uneori și după 3 - 6 luni).   In cazul î n care se folosește acest set î ncă din perioada de debut sau compensată se recomandă efectuarea de analize medicale specifice la intervale de 3 - 6 luni  și atunci câ nd la două investigații consecutive parametrii sunt î n limite normale  atunci organismul este echilibrat stabil. Î n formele grave și depășite terapeutic temporizează evoluția și diminuează manifestările î n primele 2-3 luni după care î ncepe procesul de vindecare. Scleroză multiplă (î n placi) este o afecțiune neurologică cronică a creierului maduvei spinării și a nervilor optici și se caracterizează prin distrugerea mielinei. Atunci câ nd teaca de mielină este distrusă fluxul normal al impulsurilor nervoase de la nivelul sistemului nervos vegetativ este î ntrerupt. Scleroza multiplă poate evolua diferit de la caz la caz: - Recadere-remisie câ nd simptomele apar și dispar pe parcursul mai multor ani. - Secundar progresiva câ nd după o perioadă de recadere-remisie boala progresează î n mod constant. - Primar progresivă câ nd boala are o evoluție progresivă constantă de la debut. - Recadere progresivă câ nd simptomele apar și dispar deteriorarea nervoasa este continuă. Simptomele sclerozei multiple sunt la î nceput : slabiciune musculară (lipsa de coordonare neindemâ nare tararea picioarelor) tulburări de vedere furnicături amorteli pe toată suprafața corpului amețeli incontinență urinară. Pe măsură ce boala avansează apar mișcările rigide sau tremor dificultate la mers tulburari digestive probleme emoționale pierdere de memorie sau de concentrare. Mod de utilizare:   A se administra ca supliment alimentar pentru adulți o (1) gelula softgel pe zi preferabil î n timpul mesei sau conform recomandărilor medicului sau farmacistului. Fiecare capsulă vegetală asigură:
Vitamina D3 (5000 UI sub formă de colecalciferol) 10 1250-%VNR

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.