Herbagetica Supreme Krill Omega 3 Forte Herbagetica 60cps

Herbagetica Supreme Krill Omega 3 Forte Herbagetica 60cps

Herbagetica Supreme Krill Omega 3 Forte Herbagetica 60cps

97,25 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Herbagetica Supreme Krill Omega 3 Forte Herbagetica 60cps

97,25 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biosimttera.ro
Descrierea produsului
Uleiul de Krill  este o sursă naturală   superioară   de acizi grași Omega-3 EPA și DHA fosfatidilcolină colină și astaxantină. Această combinație este ceea ce diferențiază eficient uleiul de Krill de alte uleiuri de pește. Î n plus concentrațiile ridicate și standardizate: EPA DHA colină și astaxantină fac din  KRILL Oil Supreme Omega 3   cel mai concentrat și eficient Omega-3 .    
  • 5 ingrediente standardizate: Omega-3 EPA și DHA Fosfatidilcolină Colină și Astaxantină fac din KRILL Oil Supreme Omega 3 cel mai puternic ulei de Krill
  • 60% mai multă absorbție celulară datorită celor 5 ingrediente standardizate
  • 100% extras din Krill Antarctic fără ulei de pește î n compoziție prin recoltare ecologică

Ce este Krill-ul? Krillul antarctic   (Euphausia superba) trăiește î n bancuri imense și se hrănește cu alge microscopice î n apele î nghețate ale Oceanului Sudic. Se hrănește cu alge marine care produc  acizi grași omega-3 - acid eicosapentaenoic (EPA) și acid docosahexaenoic (DHA) acumulâ nd acești acizi grași î n ouăle și î n corpul lor. Astfel   acești acizi grași omega-3 pot fi extrași î n ulei purtâ nd cu ei alte componente benefice precum fosfolipidele bilineurina și astaxantina. Această combinație puternică de elemente face uleiul de krill unic pe piața omega-3 Studii clinice recente   pe oameni au arătat că î n comparația cu  acizi grași omega-3 pe bază de trigliceride mai puțini acizi grași omega-3   pe baza de fosfolipide sunt necesari pentru a atinge o acumulare de bază î n celulele și organele corpului. Î n plus datorită structurii fosfolipidelor î n sine acestea se pot combina cu apa spre deosebire de altă grăsimi. Acest lucru î nseamnă că uleiul de krill se poate elibera î n fluidele din stomac. Astaxantina   este unul dintre cei mai puternici antioxidanți ce are capacitatatea de a combate acțiunea radicalilor liberi din organism. Astaxantina este unul dintre puținii antioxidanți care este asimilat de celulele creierului astfel poate să protejeze î mpotriva bolii Alzheimer Parkinson și a altor boli neurodegenerative. Astaxantina este cea responsabilă de culoarea roșie a uleiului și de păstrarea stabilității  acizilor grași Omega-3 .
  Purificare și concentrareAlte produse cu ulei de Krill cuprind o concentrație mult mai mică de elemente cheie active decâ t KRILL Oil Supreme Omega 3. Purificarea uleiului î nseamnă extragerea sărurilor care duc la oxidarea uleiului la un miros neplăcut și la o eficiență mult mai slabă de absorbție. Astfel uleiul de Krill PURIFICAT și CONCENTRAT are cel mai ridicat aport de Omega-3 EPA/DHA și colină.
  Î n uleiul de krill majoritatea acizilor grași omega-3 sunt legați de un anumit tip de grăsime numit fosfolipidă î n timp ce î n alte uleiuri marine acești acizi grași omega-3 sunt legați de alte tipuri de grăsime - de obicei trigliceride sau esteri etilici. Aceasta diferență î n componență este importantă fiindcă dictează felul î n care aceste grăsimi sunt î ncorporate î n țesuturi și utilizate de către corp.   Acizii grași Omega-3 EPA și DHA   sunt elemente importante î n structura și funcția membranelor celulelor corpului ce au capa-  citatea de a stimula scăderea colesterolului rău LDL a trigliceridelor și de a susține creșterea nivelului colesterolului bun HDL.  
Î n plus datorită formulei sale sub formă fosfolipidică se facilitează î ncorporarea acizilor î n țesuturi î ntr-o manieră mult mai eficientă absorbția făcâ ndu-se direct la nivel de țesut.   Fosfatidilcolina   conține   acizi   grași   esențiali adică  Omega-3 . De asemenea din fosfatildicolină   organismul sintetizează colina componentă esențială a membranei celulare. Colina are un rol foarte important î n eliminarea substanțelor toxice din organism ajutâ nd funcționarea ficatului   și a vezicii biliare.

BENEFICII: SĂNĂTATEA CREIERULUI Fosfolipidele Omega-3   au rol cheie î n structura și buna funcţionare a membranelor celulelor creierului. Creierul  este format din aproximativ 70% grăsimi   iar   DHA   î n formă de fosfolipid este cel mai abundent acid gras din creier. Asimilarea acestui acid î n formă fosfolipidică are avantajul de a fii mai bine absorbit de către pereții celulelor neuronale. Câ nd vine vorba de  DHA   î n general numeroase studii clinice arată că ajută la menținerea funcției cognitive și susține secreția de neurotransmițători ai „ fericirii și stării de bine: dopamina și serotonina. SĂNĂTATEA INIMII Acizii grași Omega-3 EPA și DHA   sunt recunoscuți pentru faptul că reduc tensiunea arterială și aritmiile î mpiedică coagularea sâ ngelui reducâ nd posibilitatea creării cheagurilor ce pot duce la atacuri cerebrale și reduc riscul atacului de cord. Pentru î mbunătățirea colesterolului și scăderea trigliceridelor cercetările demonstrează că  uleiul de krill este mai avantajos față de uleiul de pește: numai 1g ulei de krill pe zi poate reduce pâ nă la de 2 ori mai mult colesterol față de cei care iau 3g ulei de pește.   REDUCE INFLAMAȚIILEInflamația poate favoriza apariția diferitelor boli de la artrită la boli de inimă. Cercetătorii au remarcat faptul că dacă  un consum regulat de Omega-3 aduce schimbări pozitive la tinerii studenți persoanele î n vâ rstă sau cu risc crescut de anumite boli ar putea beneficia chiar mai mult. Omega-3   ajută la reducerea inflamației și poate determina reducerea riscului și simptomelor unei serii de tulburări influențate de inflamație.   SĂNĂTATEA FEMININĂ Omega-3 EPA și DHA   declanșează secreția de prostaglandine (grup de substanțe derivate din acizi grași esențiali prezente î n majoritatea țesuturilor din organism cu rol reglator hormonal) antiinflamatorii și hormonii relaxanți ai mușchilor și reduc contracțiile uterine care pot provoca dureri menstruale.   Uleiul Krill ameliorează de asemenea simptomele emoționale și sensibilitatea sâ nilor din timpul menstruației. Conform studiilor o administrare de minim 3 luni cu 1-2 g Krill Oil ameliorează simptomele premenstruale î n ansamblu și ajută la reglarea sistemului hormonal.   SĂNĂTATEA ARTICULAȚIILOR Inflamația   poate cauza distrugerea cartilajului și a țesutului articulațiilor provocâ nd dureri articulare și imobilitate. Acizii grași Omega-3 din uleiul de krill ajută la reducerea inflamației ameliorează durerea de la nivelul articulațiilor și previn apariția altor boli degenerative la nivel articular. Conform studiilor clinice s-a demonstrat că după un tratament de 7 zile cu ulei de krill 19% din pacienți au simțit o reducere a inflamației 29% au avut parte de ameliorarea durerilor 20% și-au recăpătat din mobilitate iar 23% au simțit o î mbunătățire general față de starea anterioară.   INDEXUL OMEGA-3Unul dintre factorii care estimează starea de sănătate a corpului este reprezentată de cantitatea de acizi grași  Omega-3   î ncorporată î n celule țesuturi și organe.   Indexul Omega-3 poate fi definit drept concentrația combinată de EPA și DHA ca procent din acizii grași totali din celule roșii. Studiile clinice au demonstrat că valoarea ideală pentru  Indexul Omega-3   se află undeva î ntre 8% și 12%. Un index scăzut a fost corelat cu boli cardiovasculare de diverse forme un risc crescut de depresie declin cognitiv apnee și osteoporoză.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.