Herbagetica Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte Herbagetica 30cps - biosimttera

Herbagetica Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte Herbagetica 30cps - biosimttera

Herbagetica Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte Herbagetica 30cps - biosimttera

30,25 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Cordyceps Ciuperca Tibetana Forte Herbagetica 30cps - biosimttera

30,25 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biosimttera.ro
Descrierea produsului
Creste longevitatea si vitalitatea organismului antitumoral chemoprotector radioprotector adaptogen imunomodulator.
Ciuperca Tibetana (Cordyceps Sinensis) este cunoscuta si utilizata î n medicina traditionala chineza pentru proprietatile sale terapeutice de mii de ani. Miceliul Ciupercii Tibetane este bogat î n nutrienti si componenti biologici activi precum: acid cordicepic acid glutamic manitol proteine aminoacizi polizaharide magneziu si calciu. Aceste substante fac din Ciuperca Tibetana un mijloc extraordinar de redare a sanatatii si de crestere a vitalitatii organismului.

Cordyceps 10/30/1 Ciuperca Tibetana este o formula care contine doua extracte:

1. Extract 25:1 standardizat garantat cu - 10% acid cordicepic - 204 mg

2. Extract standardizat 12:1 garantat î n 30% polizaharide si 1% adenozina - 200 mg

Aceste extracte standardizate garanteaza calitatea si efectele terapeutice superioare ale Ciupercii Tibetane.

Acidul cordicepic este un puternic antioxidant ce elimina radicalii liberi si î ntâ rzie î mbatrâ nirea celulelor. Acidul cordicepic are un puternic rol diuretic de crestere a tensiunii osmotice a plasmei efect anti-trombotic si vasodilatator facilitâ nd diminuarea presiunii intracraniene.

Polizaharidele reprezinta un tip complex de carbohidrati. Acestea contin (1> 3) (1> 6) Beta-D-Glucani principalele substante active din Ciuperca Tibetana raspunzatoare pentru efectul adaptogen si de echilibrare a sistemului imunitar unii dintre cei mai puternici vindecatori naturali. Beta-glucanii sunt cunoscuti drept Reglatori naturali ai Raspunsului Biologic (BRM) datorita rolului de a activa mecanismele naturale de aparare ale organismului atunci câ nd este necesar.

Adenozina este un nucleozid cu rol cheie î n multe dintre actiunile terapeutice ale Ciupercii Tibetane. Aceasta substanta este raspunzatoare de efectele benefice asupra circulatiei coronariene si cerebrale prevenirea aritmiilor cardiace si functionarea optima a sistemului nervos.

Contribuie la:

-Creste longevitatea si vitalitatea organismului
-Adaptogen
                      Î mbunatateste activitatea glandelor suprarenale
                      Creste capacitatea de adaptare a organismului la factorii de stres fizici si psihici
-Antitumoral
                        Imunomodulator imunostimulator
                        Stimuleaza activitatea macrofagelor a linfocitelor T si a celulelor NK reducâ nd astfel proliferarea celulelor anormale
                        Regleaza raportul limfocitelor CD4 si CD8 reducâ nd actiunea virusurilor bacteriilor si fungilor
-Potenteza actiunea chimioterapiei si radioterapiei si reduce efectele negative ale acestora
-Î mbunatateste performantele fizice ale sportivilor
-Regleaza nivelul glicemiei colesterolului si trigliceridelor
-Asigura diviziunea celulara normala
                          Stimuleaza moartea programata a celulelor anormale reducâ nd expresia
proteinei NF-kβ
                          Regleaza rata de folosire celulara a oxigenului
-Î mbunatateste functia sexuala creste libidoul
-Mentine sanatatea articulatiilor si a sistemului osos
-Î mbunatateste functiile ficatului rinichilor si plamâ nilor

De ce alegem Cordyceps 10/30/1 fata de alte produse cu Cordyceps

  1. Extracte standardizate

Cea mai eficienta si cu efecte rapide forma de administrare a Ciupercii Tibetane este extractul standardizat garantat î n continutul de principii active.

Atunci câ nd este administrata ca simpla pulbere din ciuperca sau ca extract simplu (de exemplu extract uscat 4:1 fara a avea garantat continutul de principii active) efectele terapeutice sunt semnificativ reduse. Aceste efecte inferioare se datoreaza structurii de chitina a ciupercii care nu poate fi procesata de organism. Astfel ciuperca are nevoie de prelucrari speciale ce necesita caldura si fermentatie pentru ca substantele active sa poata fi eliberate si absorbite de corp. Î n cazul extractului simplu substantele active ramâ n blocate î n interiorul peretilor celulelor fiind greu digerabile si dificil de absorbit î n organism.

De asemenea ciupercile au un continut de pâ na la 90% apa - chiar si prin uscare acestea î si reduc volumul semnificativ si iau forma unui extract simplu fara î nsa a asigura biodisponibilitatea si eficienta substantelor active.

Cele mai puternice si vindecatoare extracte standardizate de Cordyceps Sinensis sunt cele care garanteaza si au un continut câ t mai ridicat de polizaharide acid cordicepic si adenozina.

  2. Cele mai mari procente de standardizare

Formula Cordyceps Sinensis 10/30/1 contine cele mai mari procente de standardizare (10% acid cordicepic 30% polizaharide si 1% adenozina).

Asta î nseamna ca are cel mai bogat continut de principii active rezultâ nd cele mai puternice si rapide efecte terapeutice

  3. Dublu extract

Cele 2 extracte standardizate din formula Cordyceps 10/30/1 sunt extracte duble. Acestea sunt obtinute printr-un procedeu tehnologic complex de dubla extractie care asigura un nivel ridicat de biodisponibilitate a substantelor active.

Extractul dublu este cunoscut drept un extract de spectru complet. Acesta este trecut printr-un proces de extractie cu mai multe etape care asigura atâ t biodisponibilitatea substantelor active solubile câ t si a celor insolubile.  

  4. Mediul de cultivare lichid

Ciuperca Tibetana din componenta Cordyceps 10/30/1 este cultivata î ntr-un mediu lichid nu î n unul solid pe baza de orez sau cereale. Acest mod de cultivare vine cu principalul avantaj al unui produs ce contine 100% miceliu de Ciuperca Tibetana si nu 60-80% orez/substrat nedigerabil fara efecte terapeutice evidente.

  5. Procedeu de fermentatie

Cele 2 extracte standardizate din formula Cordyceps 10/30/1 sunt obtinute printr-un procedeu controlat de fermentatie care asigura asorbtia si biodisponibilitatea substantelor active.

  6. Nu contine aditivi sau ingrediente " de umplutura"

Cordyceps 10/30/1 nu contine aditivi sau ingrediente de umplutura . Exista pe piata alte produse cu un continut inutil de peste 75% dextrina fara beneficii evidente asupra organismului.  

  7. Garantarea procentului de substante active

Specificarea procentului de standardizare pe eticheta produsului reprezinta garantia calitatii de extract si eficienta terapeutica a Ciupercii Tibetane. Forma de prezentare ex: extract 10:1fara specificarea procentului de substanta activa nu reprezinta o informatie relevanta î n cazul ciupercilor ci doar î n cazul plantelor. Structura de chitina a ciupercilor necesita o prelucrare speciala pentru ca substantele active sa poata fi eliberate si absorbite î n organism.

Puternic efect antitumoral

Un numar ridicat de studii desfasurate la Universitatea Michigan arata ca administrarea de extract standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana are un puternic efect antitumoral.

Î n urma acestor studii s-a demonstrat ca Ciuperca Tibetana: micsoreaza dimensiunea tumorilor creste activitatea celulelor T NK si a macrofagelor ajuta la refacerea ADN-ului activeaza celulele sistemului imunitar pentru a lupta î mpotriva activitatii celulelor canceroase sustine actiunea chimioterapiei si radioterapiei si ajuta organismul sa suporte mai usor efectele lor negative.

Administrarea Extractului de Ciuperca Tibetana a demonstrat efecte pozitive importante î n diferite tipuri de tumori maligne: cancer de colon cancer de sâ n cancer pulmonar cancer de piele cancer de prostata cancer hepatic cancer de col uterin limfom malign cancer bucal cancer gastric leucemie.

Creste performanta si rezistenta fizica

Studiile clinice indica faptul ca extractul standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana creste capacitatea de oxigenare a celulelor rosii ale sâ ngelui. Aceasta proprietate a Ciupercii Tibetane î mbunatateste performanta fizica reduce oboseala si stresul oxidativ si î mbunatateste functiile respiratorii. Extractul de Ciuperca Tibetana este de un real ajutor pentru persoanele î n vâ rsta î n vederea î mbunatatirii semnificative a calitatii vietii. Î n cazul sportivilor de performanta ajuta la obtinerea unor performante fizice superioare. Atletii chinezi care au atins recorduri mondiale la Olimpiade au considerat Ciuperca Tibetana un factor important ce a contribuit la succesul activitatii lor.

Regleaza nivelul de colesterol si î mbunatateste functiile sistemului cardiovascular

Testele clinice realizate î n urma administrarii de extract standardizat de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana au aratat ca dupa 30 de zile de administrare nivelul trigliceridelor si al colesterolului total au scazut semnificativ. Colesterolul bun (HDL) a crescut cu 30% reducâ nd astfel riscul unor afectiuni cardiovasculare. Î n plus utilizarea de Ciuperca Tibetana î mbunatateste circulatia sangvina catre organele vitale si reduce agregarea plachetara. Continutul de adenozina din compozitia Ciupercii Tibetane are potential anti-trombotic si de subtiere a sâ ngelui î n organism.

Î n cadrul a doua studii clinice controlate placebo pe pacienti vâ rstnici administrarea de Cordyceps Sinensis – Ciuperca Tibetana a demonstrat reducerea oxidarii lipidelor din organism. Hematiile pacientilor din grupul de vâ rsta 60-84 de ani aflati sub tratament cu Ciuperca Tibetana (3 grame/zi timp de 3 luni) au crescut semnificativ nivelul enzimei superoxid-dismutaza (SOD). Nivelurile SOD au crescut atâ t de mult (de la 882 74 ± 138.05 la 1021 16 ± 144 95) î ncâ t au atins niveluri comparabile cu cele din intervalul de vâ rsta 17-20 de ani (949 16 ± 125 18).

Imbunatateste libidoul atâ t î n cazul femeilor câ t si al barbatilor

Extractul de Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana este un puternic stimulator al apetitului sexual. Testele clinice au aratat de asemenea o crestere a numarului de corticosteroizi si ketosteroizi si o stimulare semnificativa a productiei de spermatozoizi. Ciuperca Tibetana este un puternic tonic sexual feminin î nsa are si rolul de a stimula fertilitatea masculina prin cresterea numarului si calitatii spermatozoizilor.

Ciuperca Tibetana este un puternic tonic sexual feminin î nsa are si rolul de a stimula fertilitatea masculina prin cresterea numarului si calitatii spermatozoizilor.

Adjuvant î n afectiuni hepatice

Potrivit unor studii administrarea de Cordyceps sinensis-Ciuperca Tibetana poate ajuta la reducerea viremiei (î ncarcatura virala) î n cazul hepatitei B. Î n urma administrarii de Ciuperca Tibetana la pacientii cu hepatita B si cei cu tulburari post ciroza hepatica valorile testelor de sâ nge au revenit la normal.

Î mbunatateste functiile respiratorii

Î n medicina traditionala chineza Cordyceps Sinensis-Ciuperca Tibetana este considerat remediul plamâ nilor sanatosi. Cordyceps Sinensis ajuta functiile plamâ nilor prin capacitatea sa de a creste î n organism productia antioxidantului natural superoxid-dismutaza. Î n urma administrarii de extract standardizat de Ciuperca Tibetana pacientii cu bronsita cronica si astm bronsic au mentionat ameliorarea simptomelor si î mbunatatirea functiei pulmonare.

Î n cadrul unui studiu clinic pacientii cu boli pulmonare tratati cu Cordyceps sinensis (3 capsule x 330mg de 3 ori pe zi) timp de 21 de zile au avut o crestere semnificativa de 35 7% a nivelului antioxidantului superoxid-dismutaza comparativ cu perioada dinaintea administrarii Cordyceps. Cresterea a demonstrat cercetatorilor faptul ca repararea tisulara si mecanismele de auto-protectie au fost puternic accelerate.

Studii clinice:

1. Zhu J. S. Halpern G. M. and Jones K. 1998. The scientific rediscovery of an ancient Chinese herbal medicine: Cordyceps sinensis: part I. J. Alternative & Complementary Med. 4: 289-303

2. Zhu J. S. Halpern G. M. and Jones K. 1998. The scientific rediscovery of a precious ancient Chinese herbal regimen: Cordyceps sinensis: part II. J. Alternative & Complementary Med. 4: 429-457

3. Sheng-Yuan Wang1 2 and Ming-Shi Shiao1. 2000. Pharmacological Functions of Chinese Medicinal Fungus Cordyceps sinensis and Related Species: Journal of Food and Drug Analysis Vol. 8 No. 4: 248-257

4. Xiao JH1 Zhong JJ. 2007. Secondary metabolites from Cordyceps species and their antitumor activity studies. Recent Pat Biotechnol. 1(2):123-37

5. Yang YZ Wang LS Deng HY et al. 1994. Short-term observation of treating chronic hepatitis B and post-hepatitis cirrhosis with XinGanBao. Research of Chinese Materia Medica. 1:19-20

6. Kazuki Nakamura a b * Kazumasa Shinozuka a b Noriko Yoshikawa. 2015. Anticancer and antimetastatic effects of cordycepin an active component of Cordyceps sinensis: Journal of Pharmacological Sciences 127: 53-56

Compozitie per 1 capsula:
           

Extract 25:1 Ciuperca-Tibetana (Cordyceps Sinensis)
standardizat garantat cu minim 10% acid cordicepic                          204 mg  

Extract 12:1 Ciuperca-Tibetana (Cordyceps Sinensis)
standardizat garantat cu minim 30% polizaharide si cu minim 1% adenozina                          200 mg

Administrare:                                                                    1-2 capsule /   pe zi     

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.