DVR Pharma Ginkgo 150gr Concentrare 20cps DVR Pharma

DVR Pharma Ginkgo 150gr Concentrare 20cps DVR Pharma

DVR Pharma Ginkgo 150gr Concentrare 20cps DVR Pharma

17,75 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

DVR Pharma Ginkgo 150gr Concentrare 20cps DVR Pharma

17,75 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biosimttera.ro
Descrierea produsului
Este un produs care amplifică atenția crește capacitatea de concentrare mentală î mbunătățește reflexele și coordonarea. Ingredientele atent selecționate de proveniență și calitate europeană care conduc la aceste efecte sunt: - extractul standardizat de Ginkgo biloba – este un puternic stimulent al circulației sanguine la nivelul creierului î mbunătățind tot o dată utilizarea oxigenului la acest nivel. Aceasta conduce la î mbunătățirea semnificativă atenției crește capacitatea de efort intelectual optimizează coordonarea neuro-motorie. Nu î n ultimul râ nd extractul din această plantă are efect antidepresiv și stimulent nervos ceea ce optimizează de asemenea funcțiile cognitive. - extractul standardizat de Guarana – are un puternic efect stimulent asupra sistemului nervos. Este cunoscută mai ales ca plantă ca plantă anti-somnolență și anti-astenie fiind folosită de cei care trebuie să facă un supra-efort fizic sau intelectual. De asemenea Guarana î mbunătățete reflexele î mbunătățește precizia și promptitudinea răspunsului la stimuli fiind folositoare la acțiuni cum ar fi șofatul dezvoltarea de software complexe manipularea unor utilaje de precizie etc. - extractul standardizat de Sunătoare – este recunoscut pentru efectul său puternic anti-depresiv anxiolitic și vigilizant (amplifică starea de luciditate mentală). Compoziție:  Ginkgo biloba frunze extract hidroalcoolic 24/6 cu 24% flavonoide și 6% terpenoide: 150mg Ginkgo biloba frunze: 125 mg Magneziu extract natural din sare marină: 100mg capsulă de gelatină tare Guarana  (Paullinia cupana)semințe extract: 62 5mg Sunătoare  (Hypericum perforatum)părți aeriene extract cu 0 3% hipericină: 32 5mg Cafea verde  (Coffea robusta)pulbere: 30mg. Mod de administrare:   Se ia câ te 1 capsulă/zi î n doză unică. Tratamentul se poate face ocazional atunci câ nd avem nevoie de o capacitate sporită de efort dar și sistematic caz î n care se ia 1 capsulă pe zi vreme de 20 de zile după care se face o săptămâ nă de pauză. Acțiuni:  Susține funcționarea normală a creierului și a sistemului nervos susține procesele cognitive normale (atenția) și gestionarea normală a stresului fiziologic și psihologic. Are rol benefic î n:
  • Oboseală fizică și intelectuală
  • Somnolență stări de confuzie mentală la trezirea din somn
  • Depresie
  • Coordonare neuro-motorie deficitară
  • Incapacitate de concentrare mentală
Este recomandat î n mod special celor care au nevoie de un plus de atenție luciditate și coordonare atunci câ nd fact eforturi î ndelungate î n domenii cum ar fi: șofatul sau pilotajul dezvoltarea și testarea de software grafica pe calculator sporturile care necesită un nivel ridicat de precizie etc. Precauții și contraindicații:  Persoanele cu afecțiuni cardiovasculare vor lua acest produs numai cu acordul medicului. Produsul nu se administrează cu mai puțin de cinci ore î nainte de culcare. Prezentare:  Cutia contine 20 capsule. Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr. AA 8906/13.10. 2015.


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.