DVR Pharma DVR Stem Hepatic 60cps DVR Pharma

DVR Pharma DVR Stem Hepatic 60cps DVR Pharma

DVR Pharma DVR Stem Hepatic 60cps DVR Pharma

39,75 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

DVR Pharma DVR Stem Hepatic 60cps DVR Pharma

39,75 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biosimttera.ro
Descrierea produsului
Este un produs unic printre cele care au ca scop protecția regenerarea și refacerea functională a ficatului. Secretul său? Combină cele mai puternice substanțe active cu efect regenerativ și drenor hepatic cu o clasă de principii cu totul aparte care protejează și regenerează sistemul nervos. Legătura dintre sănătatea ficatului și echilibrul nervos și emoțional este mult mai puternică decâ t ar părea la o primă vedere stresul și tensiunea psihică fiind la fel de periculoase pentru ficat ca și substanțele toxice sau virușii. DVR-Stem Hepatic are o acțiune uimitor de complexă protejâ nd ficatul de practic toți factorii nocivi interni și externi stimulâ nd î n același timp refacerea celulelor sale a structurii normale a acestuia.
 
-conține nu mai puțin de 4 extracte cu substanțe amare care regenerează detoxifică și refac structură normală a ficatului: două extracte de armurariu (unul standardizat î n 80% silimarină și unul care cuprinde o paletă mult mai largă de principii active ale acestei plante) extract de frunze de măslin standardizat î n oleuropeină extract de anghinare
 
-are î n componentă un stimulator de celule stem adulte î n condițiile î n care aceste celule sunt recunoscute drept echipa de reconstrucție a organismului. Aceste celule stem adulte numite și nediferențiate au două calităti unice: 1. migrează acolo unde sunt țesuturi distruse sau afectate 2. se diferentiază î n orice tip de celulă o celulă stem putâ nd deveni celula hepatică nervoasă etc.
 
-produsul are un efect de stimulare imunitară neobișnuit de puternic pentru această categorie de remedii. Cu ce scop? De a crește protecția la hepatitele virale și la cancerul hepatic cu ajutorul celulelor sistemului imunitar ce sunt gardienii organismului care atacă virușii hepatice și celulele canceroase stopâ nd evoluția infecției respectiv procesul de malignizare. Î n cazul î n care pacientul deja se confruntă cu cancerul hepatic tot celulele imunitare bine activate și î n număr suficient sunt cele care impiedică proliferarea și metastazarea.
 
-combinația dintre un regenerativ nervos și antidepresiv foarte puternic (lăptisorul de matcă) și un adaptogen (Astragalus) este ideală pentru menținerea echilibrului emoțional al persoanelor la care afectarea ficatului apare sau se agravează pe fondul stresului suprasolicitării tensiunilor emoționale etc.
  INTREBĂRILE CELE MAI FRECVENTE
 
 Câ t timp durează o cură?
 
  O cură durează minimum 30 de zile această perioadă fiind suficientă î n afecțiunile hepatice ușoare precum și pentru prevenirea afecțiunilor ficatului. Î n cazul î n care ficatul este afectat grav ori boala hepatică este instalată de mult timp curele vor fi de 60-90 de zile așa î ncâ t organismul să aibă timp să se reechilibreze.
 
 Trebuie făcute mai multe cure pe an sau este suficientă una?
 
  Pentru prevenția tulburărilor hepatice este suficientă o cură pe an. Î n schimb o dată afecțiunea instalată î n cazurile ușoare se recomandă 2-3 cure pe an (fiecare cură cu o durată de 30 de zile) iar î n cele mai dificile 3 cure pe an (de 60-90 de zile fiecare) cu o pauză de minimum 15 zile î ntre ele.
 
 Î n câ t timp apar primele rezultate?
 
  Cel mai frecvent rezultatele apar î n 15-30 de zile dar aceste cifre nu sunt obligatorii pentru fiziologia fiecărui pacient răspunde diferit. Cele mai evidente rezultate sunt: diminuarea sau dispariția senzației de vomă și de presiune î n colecist normalizarea digestiei și a apetitului alimentar revenirea la normal a culorii tegumentelor (î n cazul pacienților cu valori ridicate ale bilirubinei). După 2-4 săptămani de regulă valorile transminazelor scad și tind spre normalizare la fel ca și valoarea GAMMA GT.
 
 Trebuie tinută o alimentație specială î n timpul curei?
 
  Rezultate pozitive au fost obținute de toate categoriile de pacienți indiferent de alimentație și stilul de viată. Este insă adevărat că o alimentație cu câ t mai putină carne prăjeli grăsimi trans și aditivi alimentari va ajută mult acțiunea oricărui tratament pentru ficat mai ales pe termen mediu și lung. De asemenea la consumul de alcool și renunțarea la fumat este de un imens ajutor. Altfel există riscul că acțiunea terapeutică a principiilor active din produs să fie î n mare măsură contracarată de toxinele introduse î n corp aplicâ ndu-se nefastul mecanism Doi incarcă doi descarcă.
 
 Ce putem face pentru eficientizarea tratamentului?
 
  Î n afară de alimentație altă cale foarte puțin cunoscută de eficientizare a tratamentelor pentru ficat este așa numită deprivare de stres. Î n ce constă ea: î n găsirea a 1-2 ore pe zi consacrate exclusiv relaxării psiho-emoționale care va influența pozitiv î ntreaga fiziologie î n general și funcția hepatică î n special. Cele 1-2 ore pe zi pentru deprivarea de stres nu vor fi î n fața televizorului calculatorului sau a smartphone-ului ci î n parc î n pădure pe malul unei ape curgătoare sau î ntr-un alt cadru natural care vă inspiră să vă relaxați. De asemenea tăcerea ascultarea muzicii de calitate mersul î n pas ușor respirația controlată sunt mijloace de relaxare extrem de eficientă care vor ajuta la insănătosirea rapidă a ficatului. DVR Stem Hepatic prin acțiunea sa puternică regenerativă nervoasă vă va ajuta la râ ndul său din plin la această atâ t de necesară deprivare de stres.
Are rol benefic î n:
  •         toate formele de hepatită virală dar și î n hepatita toxică sau alcoolică
  •         funcționarea normală refacerea și menținerea structurii normale a ficatului
  •         steatoză hepatică diskinezia biliară
  •         menținerea valorilor normale ale transaminazelor colesterolului și trigliceridelor
Compoziție: Lăptişor de matcă liofilizat: 80mg Armurariu (Silybum marianum) fructe extract hidroalcoolic uscat 40-50:1 (maltodextrină) cu 80% silimarină: 50mg Astragalus (Astragalus membranaceus) rădăcină pulvis 50 mg. Armurariu (Silybum marianum) fructe extract uscat 4:1: 50mg Anghinare (Cynara scolymus) frunze extract hidroalcoolic uscat cu min. 2 5% derivați de acid cafeic: 50 mg. Măslin (Olea europaea) frunze extract cu min. 18% oleuropeina: 50 mg. Gheara-mâ ţei (Uncaria tomentosa) scoarţă pulbere: 25mg Păpădie (Taraxacum officinale) frunze pulvis: 25 mg.
Mod de administrare:  Câ te 1-2 capsule de 3 ori pe zi. Acțiuni fiziologice:
  •           susține funcționarea normală a ficatului
  •         susține secreția și evacuarea normală a vezicii biliare
  •         contribuie la menținerea valorilor normale ale transaminazelor colesterolului și trigliceridelor
  •         contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar
  •         contribuie la menținerea structurii normale a ficatului
  •         susține gestionarea normală a stresului fiziologic și psihic.
Precauții și contraindicații:  Nu se administrează persoanelor cu gastrită hiperacidă aflate î n stare acută și per soanelor alergice la produsele apicole. Prezentare:    Flacon cu 60 capsule Produs notificat de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului. Notificare nr. AA 7521/17.04. 2014

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.