DVR Pharma Ciuperca Tibetana 60cps DVR Pharma

DVR Pharma Ciuperca Tibetana 60cps DVR Pharma

DVR Pharma Ciuperca Tibetana 60cps DVR Pharma

28,75 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

DVR Pharma Ciuperca Tibetana 60cps DVR Pharma

28,75 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
biosimttera.ro
Descrierea produsului
Conține un extract de î naltă puritate din Ciuperca tibetană (Cordyceps sinensis) potenţat de Șofranul de India (Curcuma longa). Această combinație este printre cele mai puternice antitumorale din lume dar nu doar atâ t: Ciuperca tibetană este eficientă și î n afecțiunile ficatului (hepatită ciroză) î n cele respiratorii (infecții astm) fiind deopotrivă imunostimulator și imunomodulator (fiind așadar recomandată și î n sensibilitate la infecții dar și î n afecțiuni autoimune).  Are rol benefic î n:
 •         boală canceroasă
 •         hepatită virală alcoolică
 •         adjuvant î n ciroză
 •         infecții respiratorii recidivante bronsită cronică pneumonie TBC
 •         astm bronșic
 •         iradiere terapeutică sau accidentală
 •         chimioterapie
 •         adjuvant î n chisturi renale
 •         litiază renală
 •         boală coronariană (ischemie cardiacă) ateroscleroză
 •         intoxicații medicamentoase
 •         î mbătranirea prematură
 •         tulburări de potenţă
CIUPERCA TIBETANĂ ȘI CANCERUL
 
  Î n biologie s-a constatat un fapt extrem de interesant: plantele parazite sunt mari specialiste î n a secreta substanțe menite să distrugă tumorile maligne care î n ultimă instantă sunt tot un fel de... paraziți extrem de periculoși. Astfel plante cum ar fi vâ scul sau tortelul care parazitează plantele sunt printre cele mai puternice antitumorale din flora europeană. Ei bine ciuperca tibetană specialistă î n parazitarea animalelor se pare că știe mai bine ca oricine cum să lupte eficient cu o tumoare invadatoare.
 
  Forme de cancer î n care s-a demonstrat efectul pozitiv al ciupercii tibetane sunt: cancerul de colon și rect cancerul de sâ n cancerul la plămani cancerul de piele cancerul de prostată cancerul hepatic cancerul de col uterin limfomul malign cancerul bucal cancerul gastric leucemia etc.
 
  Un studiu desfăsurat simultan î n China și î n Japonia pe pacienți cu cancer pulmonar î n stadiile 3 și 4 a arătat că ciuperca tibetană potentează efectele antitumorale ale chimioterapiei. Din cei 50 de pacienți cu cancer la plămani care făceau chimioterapie și care au participat la studiu la 46% s-a observat o intrare î n remisie a tumorilor iar la 22% dintre ei o scădere a ritmului de creștere sau o stopare a dezvoltării lor. Î ntr-un alt studiu de medicină experimentală s-a mai demonstrat un lucru foarte important: ciuperca tibetană combate efectele adverse ale citostaticelor. De exemplu s-a observat că ciuperca tibetană stimulează refacerea celulelor imunitare distruse de către citostaticele folosite î n tratarea cancerului la sâ n imbunătătind astfel capacitatea de apărare a organismului î n fața microbilor și a cancerului.
 
  O altă cercetare a savanților chinezi făcută î n 2007 arată faptul că două principii active cordicepina și acidul cordicepic inhibă creșterea tumorilor la colon. Î n combinație cu Șofranul de India eficiența acestor principii active sporește avâ nd și un efect de blocare a vascularizării tumorilor de la nivelul intestinului.
 
  CIUPERCA TIBETANĂ ȘI IMUNITATEA
 
  Nenumărate cercetări științifice arată faptul că o cură de câ teva săptamani cu extract de ciupercă tibetană ajută la imbunătătirea rapidă a capacitătii de apărare a organismului. Se administrează câ te 800 de grame de extract zilnic pe stomacul gol vreme de patru săptămani. Astfel crește capacitatea de apărare î n fața virozelor respiratorii crește eficiența tratamentelor cu antibiotice folosite î n tratarea pneumoniilor tuberculozei și a infecțiilor urinare. Nu î n ultimul râ nd cu ajutorul ciupercii tibetane sunt combătute efectele de scăderea a imunitătii care apar la anumite medicamente de sinteză cum ar fi: cortizonul și derivații săi antiinflamatoarele nesteroidiene citostaticele unele antibiotice.
 
  Uimitor este că un imunostimulent atâ t de puternic cum este ciuperca tibetană nu este deloc contraindicat î n bolile auto-imune sau alergice ci din contra. Efectele imunomodulatoare ale acestui remediu sunt atâ t de bune î ncâ t î n spitalele din China este folosit pentru a ajuta organismul pacienților să primească mai bine transplantul de rinichi.
 
  CIUPERCA TIBETANĂ FICATUL ȘI HEPATITA
 
  Un grup de 83 de copii cu vâ rste î ntre 2 și 15 ani infectați cu hepatită B a fost tratat cu extract de ciupercă tibetană vreme de trei luni. La sfâ rșitul curei rezultatele au fost uimitoare: 33 dintre ei nu mai prezentau î n sâ nge antigenul specific acestui virus iar 50 dintre ei deși aveau virusul prezent nu au prezentat nici un simptom al hepatitei nici chiar la un an de la î ncheierea tratamentului.
  Î n cazul hepatitei C rezultatele sunt mai puțin spectaculoase dar – conform cercetătorile de la Univeristatea din Michigan – ciuperca tibetană este prin foarte puținele remedii care impiedică fibrozarea ficatului și evoluția spre ciroză susținâ nd tot o dată funcțiile acestuia.
  La pacienții cu ciroză efectele au fost verificat î ntr-un studiu de mici dimensiuni cu 22 de participanți. După 3 luni de administrare la 16 dintre ei nu mai apăreau simptomele clinice ale cirozei iar analizele imagistice au confirmat și ele acest lucru. La alți 5 pacienți cu ciroză au apărut ameliorări doar la unul singur neapărand nici un fel de î mbunătăţire. Chiar și î n cazurile de cancer hepatic ciuperca tibetană este un ajutor de nădejde avâ nd efect antitumorale și imunostimulente puternice î mbunătăţind starea generală a pacienților. Compoziție:   Ciuperca-tibetană (Cordyceps sinensis) extract uscat 4:1-205 mg Șofran-de-India (Curcuma longa/Curcuma sp. ) rizom pulbere-195 mg. Capsulă tare de gelatină – 100mg. Mod de administrare:   Câ te 2-4 capsule pe zi pe stomacul gol cu minimum 15 minute î nainte de masă. La recomandarea medicului doza poate crește pană la 6 capsule pe zi sau mai mult. Acțiuni:   Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar contribuie la menținerea î n limite normale a glicemiei colesterolului și trigliceridelor din sâ nge contribuie la buna gestionare a stresului organic produs de poluanți chimici și diversele tipuri de radiații susține buna funcționare a articulațiilor și sănătatea sistemului osos susține buna funcționare a ficatului și a rinichilor. Precauții și contraindicații:   Nu se cunosc.   Prezentare:   Flacon cu 60 capsule     Produs notificat de Institutul Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare-IBA Serviciul Național pentru Plante Medicinale și Produse ale Stupului.  Notificare nr. 8451/03.02. 2014

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.